Condeco, fijn ontbijtadresje in Malmö

Condeco Malmö

Condeco is een keten met meerdere vestigingen in Zweden, onder andere in Göteborg, Växjo en in Malmö (waar ik ging). Ik kende Condeco niet maar botste er eerder toevallig op toen ik net in Malmö aangekomen was (met Ryanair kan je ’s morgens vroeg al op Kopenhagen vliegen en met de Öresundståg sta je al tegen 9u in het centrum van Malmö!).

Have breakfast like a local

Hun fotogenieke interieur trok me aan, hun ontbijtmenukaart overtuigde me om binnen te gaan en het vriendelijke personeel, mijn lekkere ontbijt en hun uitgebreide kaart met green/healthy touch bezorgde Condeco een plaatsje op Take me to Sweden. Hoewel Condeco dus een keten is, heb je dat gevoel binnen totaal niet. Ik twijfelde nog even om op het terras plaats te nemen maar koos toch voor een plekje in hun zetels. Waar ik mijn Zweedse krant las, jawel! En niet enkel voor de foto 😉 Meer ‘local’ kan haast niet.

Condeco Malmö

Condeco, voor ontbijt, fika of lunch

Je kan bij Condeco terecht voor ontbijt, fika, lunch en diner. Op maandag serveren ze enkel vegetarisch.
Ik koos er voor een ontbijt ‘Granola’, bestaande uit yoghurt met zelfgemaakte granola en bessen en kreeg er tot mijn verbazing ook nog een vruchtensap en een warme drank naar keuze bij. En dat voor nog geen 60 kronor! Zo’n uitgebreid ontbijt voor iets van 6 euro ga je niet snel vinden!

Ontbijt Condeco Malmö

’s Middags kan je er ook aanschuiven aan het lunchbuffet met allemaal versgemaakte gerechtjes. Toen ik wegging waren ze dit buffet al aan het klaarzetten en het zag er echt lekker uit. Volgende keer ga ik zeker aan het buffet aanschuiven. Condeco besteedt veel aandacht aan de ingrediënten die ze gebruiken. Zo bakken ze alles volledig zelf: broodjes, taarten,… Het ruikt dus ook de hele dag door erg lekker in het koffiehuisje 🙂

Tip! Met de Condeco-kaart krijg je 10% korting! Meer info op hun website.

Praktisch

Hoe bereik je Condeco in Malmö?

Condeco Malmö ligt op een kilometer stappen van het centraal station van Malmö. Wandel via Stortorget en de winkelstraat Södergatan naar Gustav Adolfstorg. Steek dit plein een beetje schuin over richting Södra Tullgatan en vlak voor je aan het water komt, heb je de Condeco aan je linkerkant.

Adres: Södra Tullgatan 4, Malmö

Openingstijden

Condeco Malmö opent elke dag om 9u. Van maandag tot zaterdag zijn ze open tot 20u. Op zondag sluiten ze om 18u.

Check de meest recente openingstijden (ook van de andere vestigingen) op hun website.

In de buurt

Pin for later

Bewaar dit artikel op Pinterest zodat je het later gemakkelijk terugvindt!

Condeco Malmö