Steun Take me to Sweden

Op Take me to Sweden deel ik met plezier en veel liefde mijn beste tips voor een vakantie naar Zweden. Helemaal gratis en voor niets! Er staan ondertussen meer dan 400 artikels in het Nederlands (en bijna net zoveel in het Engels) online. Er kruipt heel wat tijd in het onderhoud van deze website (nieuwe artikels schrijven, foto’s selecteren, oudere artikels bijwerken en updaten, vragen van lezers beantwoorden,…). Veel meer dan je je wellicht kan inbeelden. Aan een artikel ben ik snel enkele uurtje bezig. Bovendien lopen ook de kosten eigen aan een website (server- en abonnementskosten) aardig op.

Hoe kan je me steunen?

Heb je wat gehad aan de tips die ik hier deel en wil je me graag steunen, dan kan dat door me te trakteren op een kanelbulle of je volgende reis te boeken of reisbenodigdheden te kopen via onderstaande links (of deze elders op de website). Het kost jou niets extra maar ik krijg een kleine vergoeding voor de doorverwijzing (affiliate).

Zo help je me Take me to Sweden verder uit te bouwen en vind je hier steeds weer nieuwe inspiratie en tips over Zweden! Ik raad trouwens enkel merken en bedrijven aan waar ik persoonlijk positieve ervaringen mee heb, daar mag je op vertrouwen!

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder.

P.S. Je kan me ook steunen door me te volgen op sociale media, een like te geven op Instagram of Facebook, een artikel te delen of te pinnen op Pinterest. Mijn dankbaarheid is groot!

Mijn favoriete reissites

Vervoer

Overnachten

Tours, attracties en activiteiten

Reisgidsen, reisbenodigdheden en andere

Zweeds leren