De beste reisgidsen over Zweden

Stockholm reisplanning

Welke reisgids voor Zweden haal je best in huis? Daar kan ik niet in 1, 2, 3 op antwoorden. Dat hangt namelijk een beetje af van waar je naar op zoek bent en wat je verwacht.

Uiteraard vind je hier op Take me to Sweden ook heel wat info terug maar ik heb nog zoveel artikels te schrijven en uiteraard ben ik nog niet overal in Zweden geweest. Vind je de info die je zoekt (nog) niet op deze website, dan kunnen onderstaande reisgidsen je vast helpen om je reis naar Zweden goed te plannen.

Reisgids Zweden

Geen zin om zelf je reis te plannen? Laat je reisplanning aan mij over! Je vertrekt dan met een gedetailleerd en gepersonaliseerd reisprogramma op maat.

Reisgids Zweden

  • De koning onder de reisgidsen, Capitool reisgids Zweden, geeft je veel foto’s, driedimensionale overzichtstekeningen, opengewerkte tekeningen van musea en paleizen, stadsplannetjes,… Bovendien vind je ook heel wat praktische info in deze reisgids. Niet goedkoop maar je krijgt er ook wat voor.
  • Ontdek Reisgids Zweden van Petra Juling geeft je info over Stockholm, Malmö, Öland, Visby, Uppsala, Göteborg, Håverud, Småland, Ystad. Je krijgt er praktische tips over vakantiehuizen, hotels, vervoer en originele ontdekkingstochten door de streek. Deze handige reisgids over Zweden komen mét handige uitneembare kaart.
  • Wil je niet alleen een reisgids met de belangrijkste bezienswaardigheden maar vind je het ook belangrijk wat over de geschiedenis van het land te leren en je te verdiepen in de cultuur, dan is Insight Guides – Zweden een echte aanrader.
  • De Domenicus-reisgidsen zijn een echte klassieker. Ook hier bijzondere aandacht voor geschiedschrijving, de natuur en het landschap. Mooie foto’s en beschrijvende teksten.
  • Hou je van wandelen en vertrek je binnenkort op vakantie naar Dalarna, dan mag het boek ‘Wandelen in Dalarna’ niet in je reiskoffer ontbreken. Auteurs Paul van Bodengraven en Marco Barten verzamelden 21 wandelingen in deze reisgids over Zweden door deze op en top Zweedse regio.

Affiliate