Over Take me to Sweden

Stockholm sunset

Take me to Sweden is een initiatief van Heidi Vandenbussche. Het is hét Belgische online reismagazine over Stockholm en Zweden. Take me to Sweden ontstond in 2016 uit liefde voor Zweden en de Zweedse taal. Je vindt er praktische informatie en tips over niet-te-missen bezienswaardigheden.

Take me to Sweden inspireert met échte verborgen pareltjes en hotspots in de Zweedse steden Stockholm, Göteborg & Malmö en de rest van Zweden. Kwalitatieve content staat voorop. Enkel plekjes en hotspots die persoonlijk bezocht, ervaren of uitgetest werden, krijgen een plekje op Take me to Sweden.

Landsort

Stockholm i mitt hjärta

“Ik voel me helemaal thuis in Zweden, leerde de taal op drie maand tijd en dompel me graag onder in de Zweedse cultuur. Zo vaak ik kan, plan ik een tripje richting noorden. Het begint al op de luchthaven: als ik mijn medepassagiers Zweeds hoor praten, verschijnt een grote glimlach op mijn gezicht! Na ettelijke reisjes naar Stockholm en andere delen van Zweden, kreeg ik steeds vaker de stempel van Zweden experte. Op Take me to Sweden deel ik met veel plezier mijn kennis over en passie voor Zweden. Ik wou al langer een podcast maken en in 2020 lanceerde ik (samen met co-host Amy) de podcast The Swedest Thing.”

Granö Beckasin

Meer weten over Heidi? Neus dan eens rond op de lifestyle & travel blog Living by the Sea. Je vindt Heidi ook op Twitter en Instagram. In het dagelijkse leven werkt Heidi als PR, communicatie & marketing consultant en schrijft ze als freelancer voor diverse (print) media.

Meer Zweden? Volg dan zeker ook de Facebookpagina van Take me to Sweden, de Instagram-account van Take me to Sweden en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes door je in te schrijven op de nieuwsbrief.

IJshotel 365

In de media

Take me to Sweden verschijnt af en toe in de media. Ik ben niet zo goed in het bijhouden van deze knipsels maar Take me to Sweden verscheen o.a. in KW Weekend, HLN, Pasar, Mini Mag, Goodbye magazine, De Zondag, Svenska Kuriren, Goed Gevoel,… Ook stond Take me to Sweden in het Blogboek.

Midzomer in Mora

Samenwerkingen en disclaimer

Alle inhoud op deze website (en eventuele afgeleiden) is met de grootste zorg en passie geschreven. Hier kruipen heel wat uurtjes in, veel meer dan je op het eerste zicht zou vermoeden. Ik doe mijn best om alle inhoud up-to-date te houden. Zie je toch een foutje of heb je een aanvulling, aarzel dan niet me te contacteren!

Eriksberg in de winter

Transparantie en redactie

Voor mij is authenticiteit en transparantie naar jullie, mijn lezers, erg belangrijk. Elk artikel is volledig vrij en eerlijk geschreven. De meeste artikels ontstaan op eigen initiatief, soms ga ik in op persreizen. Staat onderaan het artikel de vermelding “Met dank aan” of een vergelijkbare formulering dan betekent dit dat het artikel geschreven kon worden dankzij (gedeeltelijke) facilitatie van de betreffende (toeristische) organisatie, het gevolg is van een persreis of reviewexemplaren die ter beschikking werden gesteld. Alle meningen op deze website zijn de mijne (tenzij anders aangegeven, bijvoorbeeld bij een gastblog) en die kan niet gekocht worden.

Affiliates

In sommige artikels kan je een affiliate link aantreffen. Ik raad enkel producten en diensten via affiliate aan waar ik zelf 100% achter sta. Deze affiliate links hebben geen invloed op de authenticiteit van deze website maar zorgen ervoor dat deze website kan blijven bestaan. Als je als lezer via een affiliate link een bestelling plaatst of een service boekt, steun je Take me to Sweden (ik krijg er namelijk een ienieminie commissie op) terwijl het je zelf geen cent meer kost!

Wordt in het artikel gebruik gemaakt van affiliate links, dan staat onderaan “Affiliate”. Betaalde samenwerkingen zullen steeds bovenaan het artikel als dusdanig gemarkeerd worden.

De inhoud op TakemetoSweden.be is gepubliceerd onder een Creative Commons licentie voor niet-commerciële doeleinden. Dit betekent dat je de tekst en beelden, mits toestemming, mag gebruiken, verspreiden en als inspiratie gebruiken op voorwaarde dat er een duidelijke, klikbare link is naar Take me to Sweden. Wil je mijn teksten of beelden gebruiken voor commerciële doeleinden? Contacteer me dan voor meer info!

Samenwerken?

Mocht je vragen of opmerkingen hebben over i.v.m. samenwerkingen of een samenwerkingsvoorstel hebben dat past binnen de filosofie van Take me to Sweden, stuur me dan zeker een berichtje!

Meer info voor bedrijven en bestemmingen? Vraag vrijblijvend naar de mediakit en mogelijkheden.

Contact

Fan mail? Een vraag? Get in touch! Stuur me een mailtje op hello @ takemetosweden.be en ik probeer zo snel mogelijk te antwoorden. Mag ik wel vragen om eerst even te checken of je het antwoord al niet op deze site kan vinden (er staat een zoekfunctie in de zijbalk/onderaan bij mobiel) of google even 😉 Tack!

Privacy policy
Cookie Statement