Over Take me to Sweden

Stockholm sunset

Take me to Sweden is een initiatief van Heidi Vandenbussche. Het is hét Belgische online reismagazine over Stockholm en Zweden. Take me to Sweden ontstond in 2016 uit liefde voor Zweden en de Zweedse taal. Je vindt er praktische informatie en tips over niet-te-missen bezienswaardigheden. Take me to Sweden inspireert met échte verborgen pareltjes en hotspots in de Zweedse steden Stockholm, Göteborg & Malmö en de rest van Zweden. Kwalitatieve content staat voorop. Enkel plekjes en hotspots die persoonlijk bezocht, ervaren of uitgetest werden, krijgen een plek op Take me to Sweden.

Landsort

Stockholm i mitt hjärta

“Ik voel me helemaal thuis in Zweden, leerde de taal op drie maand tijd en dompel me graag onder in de Zweedse cultuur. Zo vaak ik kan, plan ik een tripje richting noorden. Het begint al op de luchthaven: als ik mijn medepassagiers Zweeds hoor praten, verschijnt een grote glimlach op mijn gezicht! Na ettelijke reisjes naar Stockholm en andere delen van Zweden, kreeg ik steeds vaker de stempel van Zweden experte. Op Take me to Sweden deel ik met veel plezier mijn kennis over en passie voor Zweden.”

Stockholm sunset

Meer weten over Heidi? Neus dan eens rond op het lifestyle & travel magazine Living by the Sea. Je vindt Heidi ook op Twitter en Instagram. In het dagelijkse leven is Heidi digital PR consultant en schrijft ze als freelancer voor diverse (print) media.

Meer Zweden? Volg dan zeker ook de Facebookpagina van Take me to Sweden, de Instagram-account van Take me to Sweden en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes door je in te schrijven op de nieuwsbrief.

IJshotel 365

In de media

Take me to Sweden verschijnt af en toe in de media. Ik ben niet zo goed in het bijhouden van deze knipsels maar kan op vraag wel enkele artikels (o.a. KW, HLN, Pasar, Mini Mag, Goodbye magazine, De Zondag,…) doorsturen. Ook stond Take me to Sweden in het Blogboek!

Midzomer in Mora

Samenwerkingen en disclaimer

Alle inhoud op deze website (en eventuele afgeleiden) is met de grootste zorg en passie geschreven. Hier kruipen heel wat uurtjes in, veel meer dan je op het eerste zicht zou vermoeden. Ik doe mijn best om alle inhoud up-to-date te houden. Zie je toch een foutje of heb je een aanvulling, aarzel dan niet me te contacteren!

Eriksberg in de winter

Affiliate

In sommige artikels kan je een affiliate link aantreffen. Ik raad enkel producten en diensten via affiliate aan waar ik 100% achter sta. Deze affiliate links hebben geen invloed op de authenticiteit van deze website maar zorgen ervoor dat deze website kan blijven bestaan. Als je als lezer via een affiliate link een bestelling plaatst of een service boekt, steun je Take me to Sweden (ik krijg er namelijk een ienieminie commissie op) terwijl het je zelf geen cent meer kost!

Transparantie

Voor mij is authenticiteit en transparantie naar mijn lezers erg belangrijk. Elke post die het gevolg is van een persreis of reviewexemplaren wordt aangeduid door de vermelding “Met dank aan…”, “In samenwerking met…” of een vergelijkbare omschrijving. Wordt in het artikel gebruik gemaakt van affiliate links, dan staat onderaan “Affiliate”. Betaalde samenwerkingen zullen steeds bovenaan het artikel als dusdanig gemarkeerd worden.

Copyright

De inhoud op TakemetoSweden.be is gepubliceerd onder een Creative Commons licentie voor niet-commerciële doeleinden. Dit betekent dat je de tekst en beelden mag gebruiken, verspreiden en als inspiratie gebruiken op voorwaarde dat er een duidelijke, klikbare link is naar Take me to Sweden. Wil je mijn teksten of beelden gebruiken voor commerciële doeleinden? Contacteer me dan voor meer info!

Lees meer over PR&policy.

Samenwerken?

Mocht je vragen of opmerkingen hebben over deze werkwijze i.v.m. samenwerkingen of een samenwerkingsvoorstel hebben dat past binnen de filosofie van Take me to Sweden, stuur me dan zeker een berichtje!

Contact

Fan mail? Een vraag? Get in touch! Vul dit formulier in of stuur me een mailtje op hello @ takemetosweden.be en ik probeer zo snel mogelijk te antwoorden.

Privacy policy
Cookie Statement