Mahalo, voor de gezondheidsfreaks

Mahalo Stockholm

In de Hornsgatan op Södermalm (Stockholm) vind je Mahalo, een waar gezondheidsadresje. De zaak opende eerst onder de naam Hälsocafét. Voor lichte lunches, gezonde sapjes en rawfood ben je hier aan het juiste adres. Het meeste van hun aanbod is vegan. Uiteraard serveren ze ook koffie (waar je dan vegan melk bij kan kiezen).

Hälsocafet (3)

Lekker en gezond

Al dat ge-fika moet natuurlijk gecompenseerd worden en dus ging ik voor een gezonde smoothie bij Mahalo. Er is enorm veel keuze en het is dan ook niet eenvoudig om te kiezen wat je wil bestellen. Op de menukaart vind je gezonde wraps, frisse salades, versgeperste smoothies, chia pudding, acai bowls en gezonde pannenkoekjes met banaan. Het aanbod is grotendeels vegetarisch, ecologisch en zonder toegevoegde bewaarmiddelen of suikers.

Zonneterras en take-away

Hoewel het er op het eerste zicht vrij klein uitziet, is er toch vaak nog een plekje te vinden. Als je even doorloopt naar achter kom je op een heerlijk zonneterras uit. Als ook dat volzet is, is take away natuurlijk ook nog een optie.

Mahalo praktisch

Hoe bereik je Mahalo?

Mahalo ligt in een van de hoofdstraten van Södermalm. Wandel je via Slussen dan is het een van de eerste straten aan je rechterkant.

Neem je het openbaar vervoer, dan is Mariatorget de dichtstbijzijnde metrohalte. Van hieruit is het nog zo’n 300 meter stappen.

Adres: Hornsgatan 61, Södermalm – Stockholm
en tweede vestiging: Odengatan 26, Vasastan – Stockholm

Openingstijden

Mahalo is elke dag open. Op weekdagen van 8u tot 19u30. In het weekend van 9u tot 17u.

In de buurt

Pin for later

Bewaar dit artikel op Pinterest zodat je het later gemakkelijk terugvindt!

Mahalo Stockholm