Form/Design Center Malmö

Form/Design Center Malmö

Als je in Malmö bent, moet je zeker even binnenspringen in het Form/Design Center. Het museum bevindt zich in het op 1 na oudste gebouw van Lilla torg. Binnen ontdek je Zweeds design en kunst. Praktische, minimalistische maar ook aparte vormen tonen de Scandinavische stijl.

De tentoonstellingen wisselen elkaar in sneltempo af dus ook als je er al eens geweest bent, is het leuk om er even langs te lopen. Uiteraard is er ook een shop waar je Scandi design & art op de kop kan tikken. Deze vind je op de tweede verdieping. Er is ook een gezellig museumcafé, perfect voor fika op een regenachtige dag.

Form/Design Center Malmö

Praktisch

Openingstijden

Het designcenter is gratis toegankelijk. Van dinsdag tot zaterdag is het Form/Design Center Malmö open van 11u tot 17u. Op zondag zijn de openingstijden 12u tot 16u. Maandag is de sluitingsdag. Check hun website voor de meest recente openingsuren want soms zijn ze extra geopend en op feestdagen zijn ze over het algemeen gesloten.

Form/design center Malmö

Hoe bereik je Form/Design Center?

Form/Design Center ligt in het hart van Malmö, op het kleine plein (Lilla torg) vlakbij Stortorget. Zie op bovenstaande foto de doorgang onder de boog? Daar moet je zijn. Je komt dan op een gezellig binnenplein en als je dit oversteekt, kom je bij het Form/Design Center.

Adres: Lilla torg 9, Malmö

In de buurt

Pin it

Form/Design Center Malmö