Folk o Rock: muziek, lunch en fika in Malmö

Het gezelligste pleintje van Malmö is zonder twijfel Lilla Torg (klein plein). De horecazaken rondom zetten bij goed weer hun terrassen uit en de locals verzamelen er graag tot in de vroege uurtjes. In de hoek van dit plein vind je Folk o Rock, een eetadresje slash muziekzaak.

Folk o Rock Malmö (2)

Platenzaak en live optredens

Folk o Rock is zowat de laatste platenzaak van Malmö. Zoals de naam al doet vermoeden staat muziek centraal in dit café. Er worden regelmatig optredens georganiseerd.

Lunch en fika

Naast muziek kan je bij Folk o Rock ook terecht voor een lichte lunch, een biertje of fika. Ze serveren enkele zoetigheden zoals bullar en andere gebak. In december kan je er ook de lussekatter of safraanbroodjes vinden.

Folk o Rock Malmö (1)

Praktisch Folk o Rock

Openingstijden

Het café van Folk o Rock is van maandag tot zaterdag open van 10u tot 18u. Op zondag van 12u tot 18u. De openingsuren van de platenzaak zijn telkens iets korter. Door de week opent de platenzaak om 11u. Op zaterdag sluit de winkel dan weer al om 16u. Op zondag is deze gesloten.

Hoe bereik je Folk o Rock?

Folk o Rock zit op de hoek van Lilla Torg. Ben je op Stortorget (de grote markt van Malmö), loop dan wat verder door, beide pleinen lijken half in elkaar door te lopen.

In de buurt

  • Lilla Torg
  • Form Design Centre
  • Bord 13