Lilla Kafferosteriet Malmö

Lilla Kafferosteriet Malmö

Een van mijn favoriete fika-adresjes in Malmö is Lilla Kafferosteriet. Het is een plekje dat ik altijd doorgeef aan vrienden als zij naar de Zuid-Zweedse stad gaan.

Toen ik de eerste keer in Malmö was, passeerde ik er elke keer op weg naar mijn hotel. Het zag er binnen zo gezellig uit! Toen dronk ik nog geen koffie en ik was er toen dus niet naar binnen gegaan. Maar toen ik een paar maanden later weer in Malmö was, ging ik er de eerste dag meteen lunchen. Later die week in Malmö kwam ik er nog 2 keer voor fika, met een sapje.

Lilla Kafferosteriet Malmö

Koffieliefhebbers komen hier voor de zelfgebrande koffie. Die is uniek, zo heb ik me laten vertellen. Het is er ook altijd aanschuiven!

Lilla Kafferosteriet Malmö

In de zomer is het er heerlijk vertoeven op het terras, in de winter is het binnen supergezellig met kaarsjes overal. Binnen zijn overal aparte hoekjes waar je rustig je koffietje kan drinken of een broodje kan eten. Hun lussekatter waren heerlijk!

Lilla Kafferosteriet, praktisch

Openingstijden

Op weekdagen is Lilla Kafferosteriet open van 8u tot 18u. Tijdens weekends en feestdagen (met uitzondering van kerst, nieuwjaar en midzomer) kan je er terecht van 10u tot 18u.

Hoe bereik je Lilla Kafferosteriet

Lilla Kafferosteriet ligt in de oude stad, hartje Malmö.

Adres: Baltzarsgatan 24, Malmö

In de buurt

Ben jij al eens bij Lilla Kafferosteriet gepasseerd?

Pin for later

Lilla Kafferosteriet Malmö