Cuckoo’s Nest + Radisson Blu Riverside Hotel op Lindholmen (Göteborg)

Radisson Blu Riverside Hotel

Vandaag neem ik je mee naar Lindholmen in Göteborg. Als je met de ferry naar de overkant vaart, valt het rode, ronde gebouw al van ver op. Vlakbij vind je het Radisson Blu Riverside Hotel. Wat ik zo bijzonder vind aan dit hotel, is de fantastische rooftop. Daar vind je Cuckoo’s Nest, een restaurant/cocktailzaak die al verschillende (internationale) prijzen (waaronder Best Bar Design) in de wacht mocht slepen. Mij is vooral de hottub op het terras bijgebleven. Je hebt er een fantastisch uitzicht op de haven van Göteborg.

Zicht vanuit Radisson Blu Riverside Hotel & Cuckoo's Nest

Trendy wijk

Radisson Blu Riverside Hotel en het restaurant Cuckoo’s Nest liggen in een trendy woonwijk en in een buurt die gekend is voor toonaangevend onderzoek, innovatie en onderwijs op het gebied van nieuwe technologieën en communicatie. Ze willen van Cuckoo’s Nest dan ook een ontmoetingsplaats maken voor visionairs en dromers, makers en innovators. Het is een populaire plek voor AW (afterwork).

Cuckoo's Nest

Faciliteiten Radisson Blu Riverside Hotel

  • Radisson Blu Riverside Hotel
  • Radisson Blu Riverside Hotel

Het hotel heeft 265 stijlvolle kamers en suites, gratis snel draadloos internet, 24-uurs roomservice, wellnesscentrum met twee overdekte spabaden, een fitnessruimte, een bubbelbad in de buitenlucht en een terras met het meest ongelooflijke uitzicht op de haven van Göteborg.

  • Uitzicht Cuckoo's Nest - Radisson Blu Riverside Hotel Göteborg
  • Uitzicht Cuckoo's Nest - Radisson Blu Riverside Hotel Göteborg

Praktisch

Hoe bereik je Radisson Blu Riverside Hotel? 

Kom je met het openbaar vervoer kan je de ferry nemen van bij Stenpiren. Kom je van het Centraal Station dan is de bus over Hisingsbron wellicht een betere optie.

Reis je met de wagen, dan kan je parkeren op straat of in een van de nabijgelegen overdekte parkings.

Adres: Lindholmspiren 4, Göteborg

Boek je kamer

Zin gekregen om ook eens in dit hotel te overnachten? Boek dan meteen je kamer via deze link.

Andere hotels in de buurt

Booking.com

In de buurt

Pin for later

Bewaar dit artikel op Pinterest zodat je het later gemakkelijk terugvindt!

Affiliate