Jett’z Burger in Enskede – Stockholm

Jett'z Burger Enskede

Door de jaren heen ben ik wel wat Zweedse profielen beginnen volgen op Instagram. Ik weet niet meer bij wie ik het zag maar het was wel zo dat Jett’z Burger in Enskede (ten zuiden van Stockholm) op mijn lijstje terecht kwam. Ze waren zo lovend over de (vegetarische) burgers en de zoete aardappelfrietjes van bij hen dat ik het wel eens moest uitproberen. Ze staan trouwens ook in het lijstje van de 100 beste burgers van Zweden.

Toen ik terugkeerde van een wandeling door Skogskyrkogården maakte ik er een klein ommetje voor. Dat het een populaire plek is, bleek al snel. Ik was er rond de middag en er stonden al wat mensen aan te schuiven. Aan de tijdstippen op mijn foto’s te zien, heb ik ook wel even geduld moeten hebben voor ik mijn bestelling had, haha. Achteraf zag ik dat je ook op voorhand op hun website kan bestellen om af te halen.

Jett'z Burger Enskede Stockholm

Op de kaart bij Jett’z Burger vind je, zoals je wel al kan vermoeden, vooral burgers. Naast de klassiekers vind je er ook veggie en zelfs een vegan burger. Er zijn ook speciale kinderburgers. Ik koos voor een vegetarische burger met gewone frietjes en truffelmayonaise. Super lekker!

Jett'z Burger Enskede Stockholm

Ook leuk is dat Jettz Burger zich graag inzet voor het goede doel. Zo zorgden ze ervoor dat ze tijdens corona ook thuisleveringen deden, speciaal voor de oudere hamburgerfans. En tijdens de winterperiode schonken ze duizenden reflecterende mutsen aan kinderen zodat ze beter zichtbaar zijn in het verkeer tijdens de donkere maanden.

Praktisch

Hoe bereik je Jett’z Burger?

Jett’z Burger vind je in Enskede, vlakbij de metrohalte Sockenplan. Met het openbaar vervoer doe je er zo’n kwartier over van Centralen Stockholm tot Jett’z Burger Enskede. Te voet wandel je ongeveer anderhalf uur over de 6,5 km. Ik keerde te voet terug maar moet eerlijk zeggen dat het langs een drukke weg was en dus niet meteen iets wat ik zou aanraden.

Adres: Sockenvägen 370, Enskede

Ondertussen heeft Jett’z Burger meerdere restaurants in en rond Stockholm. Naast Enskede hebben ze ook restaurants in Nacka, Tyresö, Sundbyberg en Årsta. Check hun website voor de exacte locaties. Je kan hen ook inhuren voor evenementen en catering.

Openingstijden

Op weekdagen zijn ze open van 11u tot 21u. Op zaterdag en zondag openen ze van 12u tot 21u.

In de buurt

Pin for later

Bewaar dit artikel op Pinterest zodat je het later gemakkelijk terugvindt!

jett'z burger stockholm enskede