Lekker eten in Fjäderholmarnas Krog

Posted in Stockholm by

Vorige keer vertelde ik over Fjäderholmarna. Ik zei toen al dat Fjäderholmarnas Krog een aanrader was. Omdat het restaurant eigenlijk echt een apart artikel verdient, neem ik jullie graag nog eens mee naar Fjäderholmarna.

Michelin-restaurant

De menukaart bevat vooral visgerechten maar ook vleesliefhebbers en vegetariërs hebben een goede keuze. Ik koos als voorgerecht voor Toast Skagen en ik kan eerlijk zeggen dat het beste was die ik ooit al at. Als hoofdgerecht nam ik een stukje gebakken vis. Het dessert was hemels, met aardbeien en märäng.

Naast de fantastische keuken is het ook de setting die voor dat beetje extra zorgt. Probeer in de zomermaanden zeker een plaatsje op het terras te bemachtigen: het uitzicht is echt rustgevend. Af en toe passeert een bootje op het water, je ziet vooral natuur.

Fjäderholmarnas Krog krijgt terecht een vermelding in de Michelin-gids. Het is niet voor niets dat in dit restaurant regelmatig celebrities gespot worden!

Openingstijden

Eind april opent Fjäderholmarnas Krog. Ze blijven dan elke dag, zowel voor lunch als diner, open tot begin september. In september kan je er van dinsdag tot vrijdag enkel ‘s avonds eten. Ook in de kerstperiode kan je er op bepaalde tijdstippen terecht voor een julbord of kersttafel.
Er zijn aparte lokalen beschikbaar zowel voor kleine groepjes tot 12 personen als grotere gezelschappen tot 60 personen. Bij Fjäderholmarnas Krog kan je ook aan whiskey tasting doen.

Fjäderholmarna (3)

Fjäderholmarna (17)

Fjäderholmarna (11)

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like