Rum 21 – interieur shopping in Göteborg

Een webshop met Scandinavisch design die zo populair werd dat er ook een fysieke winkel bij kwam, dat is in het kort het verhaal van Rum 21. Via een kleine binnentuin kom je, enkele trapjes op, bij de interieurwinkel in hartje Göteborg.

Rum 21 Göteborg (3)

Scandinavisch design bij Rum 21

Binnen vind je een ruim aanbod betaalbaar design. Je vindt er zowel de klassiekers als de trendy nieuwigheden. Hun showroom toont alles van meubels, verlichting en decoratie van vooral Scandinavische maar ook Europese designers. Hun persoonlijke service krijg je er gratis bovenop.

Rum 21 Göteborg (2)

De winkels is een beetje al een groot appartement ingedeeld. Je ziet er verschillende kamers opgesteld. De kamers zijn ruim en luchtig. Je waant je echt in een lokaal appartement. Heerlijk om hier inspiratie op te doen!

Rum 21 Göteborg (1)

Praktisch

Hoe bereik je Rum 21?

Rum 21 ligt in een populaire winkelstraat in de oude binnenstad, vlakbij de kathedraal van Göteborg.  Kom je met het openbaar vervoer dan moet je halte Kungsportsplatsen hebben. Van hieruit is het maar een paar stappen tot je in de interieurwinkel bent.

Adres: Kyrkogatan 20-22, Göteborg

Openingstijden

Rum 21 is open van 9u tot 18u op weekdagen en van 10u tot 15u tijdens de weekends. Online kan je natuurlijk altijd bij hen terecht. De website is wel enkel in het Zweeds en het is niet duidelijk of je je pakje ook naar het buitenland kan laten versturen.

Rum 21 Göteborg (4)