Café Cappuccino in Göteborg

Toen ik in december naar Göteborg trok was ik goed voorbereid met een lijstje adresjes waar ik zeker eens wou binnenspringen. Toen we aan het wachten waren om naar de Zingende Kerstbomen (ik schrijf daar nog wel eens over in aanloop naar kerst) te kijken en het echt koud hadden, liepen we het eerste café binnen dat we zagen. Café Cappuccino zie je misschien niet opduiken in lijstjes met hotspots maar we zouden zeker nog eens terug gaan.

Cappuccino Göteborg (1)

Traditioneel interieur

Het interieur is eerder traditioneel met Italiaanse invloeden. De kaart is zoals je die in een café in Zweden zou verwachten: veel lekkere taarten en gebak, de mogelijkheid om er een kleine lunch te bestellen en een ruime keuze aan koffie.

Cappuccino Göteborg (3)

Het was nog even voor het avondeten en ik kon dit stukje taart niet laten liggen. Het was een cheesecake met witte chocolade. Njammie! Om op te warmen koos ik er een warme chocolademelk bij.

Cappuccino Göteborg (2)

Café Cappuccino: praktisch

Café Cappuccino maakt deel uit van een keten. De Café Cappuccino die ik bezocht ligt in het centrum van Göteborg, recht tegenover het infokantoor van de dienst voor toerisme. In de zomer is er ook een terras zodat je van de zon kan genieten en buiten kan zitten. Er is ook een filiaal in Nordstan. Ook in Stockholm kan je bij Café Cappuccino terecht. Je vindt alle praktische info op hun website.

Cappuccino Göteborg (4)