Zweeds leren in 30 dagen

Zweeds leren in 30 dagen

#30dagenzweedsleren – challenge

Kan je de Zweedse taal in 30 dagen onder de knie krijgen? Ik geloof in elk geval dat je met de juiste motivatie om Zweeds te leren na amper een maand al basisconversaties in het Zweeds kan hebben.

In 2015 leerde ik mezelf op 3 maanden tijd Zweeds. Een hele nieuwe wereld ging voor me open! Omdat ik vaak de vraag kreeg, hoe ik dat toch deed, bundelde ik alle tips om jezelf Zweeds te leren op een efficiënte en plezante manier. Het resultaat is deze talenchallenge Zweeds leren!

Of je nu van nul moet starten met Zweeds leren of je al een beetje Zweeds spreekt maar de taal wat wil opfrissen, deze challenge zal je talenkennis een echte boost geven! Ook wie eerder al deelnam, kan opnieuw deelnemen!

Volg Take me to Sweden zeker ook op Facebook, Instagram en Pinterest!

Voordelen #30dagenzweedsleren

Wat zijn de voordelen van deze talenchallenge Zweeds leren?

 • Elke dag een tip of opdracht in je mailbox om je Zweeds te boosten en dat 30 dagen lang!
 • Een community van andere zielen die ook Zweeds aan het leren zijn, die elkaar steunen en waar je misschien een taalbuddy kan vinden om samen je Zweeds te oefenen.
 • Geen schoolse les maar vrijheid om te leren waar en hoe je wil. De challenge reikt je verschillende mogelijkheden aan, aan jou om de tools eruit te kiezen die voor jou het beste werken.
 • Volledig gratis! Op voorwaarde dat je jezelf belooft om er ook echt elke dag werk van te maken. Ik kan de tips & tricks aanreiken maar je moet het wel zelf doen.

Schrijf je nu in om Zweeds te leren!

Heel binnenkort start de nieuwe talenchallenge #30dagenZweedsleren. Doe jij ook mee? Schrijf je dan snel in en op 1 november zit de eerste mail in je mailbox!

.

Opgelet: het is een talenchallenge en geen talencursus Zweeds leren.

Spread the word!

Deel je ervaringen tijdens deze challenge met #30dagenzweedsleren!

30 dagen challenge Zweeds leren #30dagenzweedsleren

Podcast The Swedest Thing

Luister zeker ook naar de podcastaflevering over Zweeds leren voor beginners! De shownotes van deze aflevering vind je hier.

P.S. Beluister alle afleveringen van The Swedest Thing!

30 dagen challenge Zweeds leren #30dagenzweedsleren

Origineel bericht: 21/2/2019 – laatste update: 29/2/2020

5 gedachten over “Zweeds leren in 30 dagen

 1. Hej!
  Even een vraagje…
  Is er een vaste tijd voor het verzenden/ontvangen van de dagelijkse e-mails?

 2. Post-it’s blokjes in twee kleuren. Dat is nog eens een uitdaging als je in “The middle of nowhere” woont in Zweden. ?
  We oefenen nu gewoon de namenvan alles in huis, we weten de meeste dingen wel maar het ett en en is best een uitdaging. Zaterdag of maandag komen we in een plaatsje waar ik vast wel twee kleuren Post-it kan kopen.

Reacties zijn gesloten.