Hotel Liseberg Heden

Hotel Eden Liseberg

Toen we in december 2017 de kerstsfeer in Göteborg gingen opsnuiven, mocht een bezoekje aan Liseberg uiteraard niet ontbreken. We sliepen ook een nachtje in het hotel van het attractiepark. Vergis je niet, Hotel Liseberg Heden ligt niet in het attractiepark maar op een kilometer stappen van het pretpark. Dat is op zich geen probleem maar goed om weten. En hoewel het hotel dus op wandelafstand van het centrum ligt, lijkt het door de binnentuinen ook erg rustig gelegen.

Liseberg Hotel Heden Göteborg

Het hotel voelt erg familiaal aan en de verwelkoming was enorm hartelijk. Er is wifi, je kan sporten in de gym of relaxen in de sauna. Er is een restaurant waar je ook veganistische gerechten vindt. Behalve diner wordt ook het ontbijt geserveerd.

Het was verder ook gezellig zitten in de lobby van Hotel Liseberg Heden. We zaten daar de eerste avond om de foldertjes te bekijken en de komende dagen uit te stippelen. Handig om een ruimte te hebben, buiten de kamers, om met de rest van het gezelschap te vertoeven.

Kindvriendelijk

Niet zelf uitgetest maar het hotel biedt heel wat faciliteiten voor gezinnen met jonge kinderen. Er is een speelpleintje met een glijbaan, je kan gezelschapspelletjes lenen aan de receptie, de kamers met familie-loft hebben een extra tv,…

Comfortabele kamers

Hotel Heden - Göteborg

De kamers zijn eenvoudig maar proper en comfortabel. Er zijn verschillende soorten kamers. Van 2 personen over de mogelijkheid tot een extra bed tot de familieloft voor 4 personen.

Praktisch

Hotel Liseberg Heden is een cashfree hotel. Je kan er dus enkel met de kaart betalen. Check-in is vanaf 15u maar wij gingen er onze bagage al vroeger zetten en dat was geen probleem.

Leuk om weten: op zondag kan je soms kiezen voor een late check out om 13u.

Hoe bereik je Hotel Heden Liseberg? 

Reis je met het openbaar vervoer (tram 2 of 13), dan is Scandinavium de dichtstbijzijnde halte.

Reis je met je wagen dan kan je parkeren op de parking van het Hotel Heden Liseberg. Dit kan niet op voorhand geboekt worden maar met 76 plaatsen voor 179 kamers is de kans vrij groot dat er plek is. Parking kost 180 SEK per dag.

Adres: Sten Sturegatan 1, Göteborg

Boek je kamer

Boek hier je hotelkamer bij Hotel Liseberg Heden.

Andere hotels in de buurt

Booking.com

In de buurt

  • Liseberg
  • Ullevi
  • Gothia Towers

Pin for later

Bewaar dit artikel op Pinterest zodat je het later gemakkelijk terugvindt!

Hotel Heden Liseberg Göteborg

Affiliate