Falafel in Malmö: Jala Jala

In zowat elke straat in Malmö vind je wel een falafelbar. Een van de meest bekende vind je in de Bergsgatan: Jala Jala. Oplettende kijkers van The Bridge zullen de locatie herkennen als de plek waar Saga telefoneert met haar ex-to-be.

Naast een bekende filmlocatie is Jala Jala ook en vooral een goede falafelbar. Voor slechts een paar euro eet je er een grote portie lekkere falafel. Ze serveren ook kebab en andere fast food gerechten.

Jala Jala

Later op de avond troept het horecapersoneel uit de buurt hier samen en durft er al eens een spontaan feestje los te barsten.

Praktisch falafelbar Jala Jala

Hoe bereik je Jala Jala?

Jala Jala ligt op een halfuurtje stappen van het station van Malmö. Je kan ook de bus nemen naar Triangeln en dan de laatste 700 meter te voet afleggen. Of neem bus 150 tot de halte aan de Spångatan op zo’n 170 meter van de falafelbar.

Wie liever laat leveren, is ook aan het goede adres. Met hun kleine Smart leveren ze in Malmö en omgeving.

Adres: Bergsgatan 16, Malmö

Openingsuren

Jala Jala is 7 dagen op 7 geopend. Ze openen om 11u ’s middags en blijven open tot 2u. Op vrijdag kan je er tot 5u ’s nachts terecht en op zaterdag zelfs tot 6u ’s nachts (of moet ik zeggen, ’s ochtends?).

In de buurt

  • Triangeln
  • Möllevången
  • Folkets Park