Lifestyleshop AB Småland in Malmö

Posted in Malmö by

Wie binnenkort een tripje naar Malmö plant, moet zeker eens binnenspringen in de lifestyleshop AB Småland. Het is een combinatie van een shop waar je toffe lifestyle-spulletjes op de kop kan tikken en een café/restaurant waar je lekkers kan eten. We weten dat Zweden zowel goed zijn in fika als in design en dat beaamt AB Småland alleen maar.

AB Smaland Malmö (1)

Ecologisch

AB Smaland Malmö (3)

Bruno Bergenholtz uit Älmhult wil met het unieke concept een stukje Småland met de wereld delen. Hij doelt hiermee op de verbondenheid met de natuur en het bos, de creativiteit en de eenvoud. In het shop-gedeelte vind je zowel toffe interieurspullen als kledij voor mannen, vrouwen en kinderen. Bruno gaat zelf op zoek naar vintage meubels om het aanbod aan te vullen. Naast een fantastisch design hebben de producten ook gemeen dat ze steeds ecologisch verantwoord zijn. Ook de etenswaren die in het andere deel verkocht worden, zijn gekozen vanuit een ecologische insteek: vooral lokale en biologische producten. Er zijn verschillende kleinere ruimtes met elk een eigen inrichting waar je je fika of lunch kan verorberen.

AB Smaland Malmö (2)

AB Smaland Malmö (4)

AB Småland: praktisch

AB Småland vind je in Södra förstadsgatan 25-27, in hartje Malmö. De winkel en het café zijn elke dag open. Raadpleeg voor de recentste openingsuren hun website. Naast de winkel en het café is er ook nog een workshopruimte waar regelmatig evenementen georganiseerd worden die helemaal in het verlengde van de filosofie van AB Småland liggen.

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like

%d bloggers liken dit: