Zweedse films via CineMember

Cinemember - ruim aanbod Zweedse films

Filmfans, deze tip is eentje voor jullie! Via een abonnement op CineMember heb je onbeperkt toegang tot ruim 950 kwaliteitsfilms die je voor een vast bedrag – € 9,99 per maand onbeperkt kunt kijken. Dat kan op je smartphone, tablet, computer of je televisie d.m.v. Chromecast of Airplay (Apple TV) of de Smart TV-app. Je kan op 4 schermen tegelijk kijken en het abonnement is maandelijks opzegbaar. Elke week voegen ze nieuwe films toe. Het leukste? CineMember biedt ook heel wat Zweedse films aan plus je kan 2 weken gratis proberen.

Zweedse films

Ik mocht de service van CineMember uittesten en uiteraard ging mijn aandacht meteen naar de Zweedse films. Ik hou van het genre en het is natuurlijk handig om mijn Zweeds te onderhouden en te verbeteren. Ook als je pas Zweeds leert, steek je heel wat op door de ondertiteling.

En man som heter Ove
En man som heter Ove – Een man die Ove heet

Wat ik vooral handig vond, was dat je eenvoudig op naar Zweedse films kon zoeken door bij ‘Ontdekken’ te selecteren op ‘land’. Ik zag meteen al enkele toppers die ik eerder al zag (zoals Becoming Astrid) of waar ik het boek al van las (En man som heter Ove en De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween) maar er doken ook Zweedse films op die ik nog niet kende en films die al even op mijn verlanglijstje stonden zoals I’m Greta.

Uitgebreid aanbod

Naast het aanbod uit Zweden en Scandinavië heeft CineMember een uitgebreid aanbod voor het hele gezin. In de catalogus vind je films ingedeeld in allerlei klassieke en originele categorieën. Bovendien kan je ook uitgebreid zoeken op genre, prijswinnaars, Filmfestival (kleine opmerking hier: ik miste het Filmfestival van Oostende – mijn thuisstad), regisseurs,…

Welke Zweedse films uit het aanbod van CineMember kan jij me aanraden?

Affiliate