Podcast 2.7 – Kindvriendelijk Zweden

Podcast hoe kindvriendelijk is Zweden

Er staat een nieuwe aflevering van onze podcast The Swedest Thing online! Seizoen 2, zevende aflevering. Deze keer hebben we het over reizen naar Zweden met kinderen! Een speciale aflevering want voor het eerst hebben we een gast in de podcast! Sandra Van Bijsterveld vertelt ons hoe kindvriendelijk Zweden is.

Je kan de podcast beluisteren via de link hier onder, op deze pagina of via een podcastplatform zoals SpotifyiTunes of Google Podcasts. Tip: vergeet niet je te abonneren zodat je de volgende aflevering meteen kan beluisteren!
Hieronder vind je de shownotes van deze zevende aflevering van het tweede seizoen.

S 2.7 – Hoe kindvriendelijk is Zweden?

Beluister de podcast hier

Shownotes

We hadden het over:

  • Hoe kindvriendelijk Scandinavië en in het bijzonder Zweden is.
  • Astrid Lindgrens Värld in Vimmerby, Junibacken en Gröna Lund in Stockholm, Liseberg (Göteborg), Jamtli in Jämtland en Skånes Djurpark in Höör.
  • Hoe Sandra het liefst naar Zweden reist, wat haar kinderen het leukste vinden en dat er in Zweden veel gratis openbare toiletten zijn.
  • Dat ze dromen van het noorderlicht en dat ze, net als ik trouwens, op vakantie geen behoefte hebben aan op de camping staat bij andere Nederlanders.
  • Hoe je kinderen kan motiveren voor een wandeltocht
  • Tip voor ouders: google op ‘lekplats‘ als je het dichtstbijzijnde speelpleintje wil vinden. Barn is dan weer Zweeds voor kind/kinderen.

Linkjes voor wie meer wil lezen:

Meer podcastafleveringen vind je hier.

Pin for later

Podcast kindvriendelijk Zweden