Lunchen bij Agge & Bönan in Malmö

Agge & Bönan in Malmö

In de Kärleksgatan in Malmö zit het gezellige adresje, kvarterscafe Agge & Bönan. Toen ik eind september even in Malmö was, stopte ik er voor een snelle lunch. Het interieur is very instagrammable én de bagel met zalm is gewoonweg superlekker!

Agnes in Agge & Bönan

Pink velvet

Als je Agge & Bönan binnenstapt, lijk je wel in een interieur te komen dat recht van Instagram komt. Ik kon het dan ook niet laten om, terwijl ik op mijn bestelling wachtte, wat interieurfoto’s te nemen. De zaak in ingedeeld in verschillende gezellige hoekjes. Veel roze, veel fluweel.

Agge & Bönan in Malmö

Op de toonbank prijkt een assortiment zoete gebakjes. Ik was hier deze keer om te lunchen en weet nu al dat ik hier volgende keer ook passeer voor fika of om te ontbijten. De menukaart specialiseert zich in ontbijtbowls, bagels en slaatjes en zoete lekkernijen (naar het schijnt, moet je zeker hun appeltaart proberen). En koffie uiteraard. Als je dus een adresje zoekt om tussen het shoppen door even te ontbijten, lunchen of een koffie’tje te drinken, hier moet je zijn!

Bagel met zalm, avocado etc. bij Agge & Bönan

Net zoals in de meeste Zweedse cafés vind je ook hier een waterstation waar je zelf kraantjeswater kan nemen. Je vindt hier ook andere benodigdheden zoals servetten, bestek,…

Agge & Bönan, praktisch

Openingsuren

De openingsuren wisselen. Check de meest recente openingsuren op de Instagram-account van Agge & Bönan. Ze deelt ook steeds haar lekkernijen op Instagram dus je bent gewaarschuwd! Hashtag cravings 😉

Agge & Bönan in Malmö

Hoe bereik je Agge & Bönan?

Kärleksgatan is een zijstraat van de shoppingstraat Södra Förstadsgatan.

Adres: Karleksgatan 3A, Malmö

In de buurt

Pin for later

Agge & Bönan in Malmö