De Grote Julkalender-wedstrijd van Take me to Sweden 2017

Een Julkalender (jul= kerst) is erg populair in Zweden. Het is een leuke manier om af te tellen naar kerst. Vier weken lang openen ze elke dag een luikje van de adventskalender. Achter dat luikje kan vanalles verstopt zitten: een stukje chocolade, snoepgoed, een stukje speelgoed, een beauty product,…

Zoveel adventskalenders, zoveel mogelijkheden! Waarom dus ook geen adventskalender-wedstrijd? Het leek me wel passend om jullie, mijn trouwe lezers, op deze manier in de watten te leggen. 24 dagen lang maak je kans op een leuke prijs die iets met Zweden te maken heeft. Leuk toch?

Take me to Sweden - Julkalendern - adventskalender-wedstrijd

Julkalender-wedstrijd

Op 1 december 2017 om 7u ’s morgens is het zover: dan gaat het eerste luikje van de adventskalender open en zien we wat de eerste prijs is. Elke dag van 1 tot 24 december open ik op Facebook om 7u ’s ochtends een luikje en zien we welke prijs erachter zit. Ik heb al even achter alle luikjes gepiept en ik ben zelf onder de indruk van de prijzen die ik mag weggeven! Zorg dat je dus zeker al de Facebookpagina liket zodat je meteen op de hoogte bent als het nieuwe luikje opengaat.

Om te winnen volstaat het te reageren op vraag van de dag in de Facebook-post. Deelnemen kan elke dag tot middernacht. De ochtend erna selecteert de jury de winnaar. De winnaar wordt per privé-bericht op Facebook verwittigd. Het wedstrijdreglement kan je hier raadplegen.

Enkele tips

Like alvast de Facebookpagina van Take me to Sweden! Het is niet verplicht om de pagina te liken om deel te nemen aan de wedstrijd maar het is wel handig om elke dag op de hoogte te zijn van de nieuwe prijs als er een nieuw luikje open gaat!

Je moet voor deze wedstrijd ook helemaal niets delen. Natuurlijk vind ik het wel leuk als je dat wel doet maar dit is geen voorwaarde om deel te nemen. De prijzen zijn zo leuk dat je vrienden het vast wel weten te appreciëren als je hen eventjes op deze adventskalender-wedstrijd wijst 😉

Gewonnen? Check zeker je privé-berichten (let op, soms kan dit in het mapje ‘Overige’ terechtkomen…) waar je instructies vindt over hoe je je prijs kan ontvangen. Je hebt 7 dagen om je prijs te claimen via mail. Gebeurt dit niet, kiest de jury een nieuwe winnaar.

Veel succes!

Met dank aan de vele sponsors die deze kerstkalenderwedstrijd mogelijk maakten:

MidWinterNacht – LagomNorthern Delight – Tine Design – Lannoo – OurwayTours – Take me to Sweden – L&M Books – Delhaize – Smartphonehoesjes – Ikea – Greetz – Nordiska Museet – Visit Sörmland – Smartphoto – Moose Ostend

Design julkalender: Lelo Designs

4 gedachten over “De Grote Julkalender-wedstrijd van Take me to Sweden 2017

Reacties zijn gesloten.