Review: Hotel Riverton – Göteborg

Toen ik in december naar Göteborg trok om er van de kerstsfeer te genieten, verbleef ik in Hotel Riverton. Dit hotel ligt vlakbij de Göta-rivier en op wandelafstand van het station van Göteborg. De kamers zijn ruim, er is een wellnessruimte en de receptiemedewerkers waren erg vriendelijk. Hier kom ik graag nog eens terug!

Hotel Riverton Göteborg (4)

Zicht op de Göta

Hotel Riverton Göteborg (2)

Mijn kamer lag op de 10e verdieping en keek uit over de stad en het water. Ik heb het wel voor kamers met een mooi uitzicht! De kamer was ruim en door de glazen wand tussen het slaapgedeelte en de badkamer leek de kamer nog ruimer. No worries, je kon de badkamer afschermen met een extra gordijn voor het geval je bijvoorbeeld wat extra privacy wil.

Hotel Riverton Göteborg (5)

De bedden waren heerlijk! In de infomap las ik dat deze bedden speciaal voor Hotel Riverton gemaakt worden. Je kan de kussens ook kopen. Ik moet zeggen, ik heb dat effectief ook even overwogen. Ik denk niet dat ik al vaak op zo’n zalige kussens geslapen heb! In de kamer vond je verder ook nog een minibar, een badjas met slippers en producten van Rituals.

Hotel Riverton Göteborg (6) Hotel Riverton Göteborg (7)

Ontbijt

Het ontbijt wordt op de tweede verdieping geserveerd. Hier heb je zicht op de Göta-rivier. Het ontbijtbuffet is vrij uitgebreid met ook warme opties. Er was ook gerookte zalm en pannenkoeken! Zelf geef ik het ontbijt in Zweden graag extra punten als er blauwebessensap is. Ik kan altijd wel een extra portie vitaminen gebruiken!

Hotel Riverton Göteborg (3)

Op de 12e verdieping zit restaurant View. Als je hier wil dineren, kan je best op voorhand een tafeltje reserveren. Daar had ik zelf helaas niet aan gedacht. Ik moet dus nog eens terug om View uit te testen 😉

Wellness

Hotel Riverton Göteborg (8)

Op de benedenverdieping kan je gebruik maken van de sauna en van een bubbelbad. Heerlijk ontspannen na een dagje ronddolen in de stad! Ik was in badjas naar beneden gegaan maar je kon ook gebruik maken van de kleedkamers. Je kan aan de receptie terecht voor extra handdoeken. Gebruik van zwemkledij is verplicht. Toen ik in de wellnessruimte was, was het er erg kalm.

Hotel Riverton Göteborg (1)

App Hotel Riverton

Hotel Riverton heeft ook zijn eigen app waarmee je je citytrip naar Göteborg makkelijk kan plannen. Eens ter plaatse kan je met de app van de ene plaats naar de andere navigeren. Er zitten in de app ook tips ivm bezienswaardigheden, shopping, restaurants,…

Tip: hier vind je de beste prijs voor Hotel Riverton!

Met dank aan Hotel Riverton

Affiliate