Deze winter Zweden ontdekken? Met deze producten blijf je warm!

Winteractiviteiten in Zweden huskysleetocht

Advertorial

Hoe heerlijk de Zweedse zomers zijn, zo koud kunnen de lange winters – zeker in het Noorden – zijn. In steden als Kiruna en Gällivare kunnen de temperaturen zakken tot ver onder het vriespunt. En ook voor een bezoek aan de prachtige nationale parken kun je maar beter goed voorbereid zijn. Een extra laagje kleding in je koffer meenemen is geen overbodige luxe. En laat zeker ook een plekje vrij voor onderstaande producten van HeatPerformance®. Deze verwarmde kleding, handschoenen en sokken gaan je een comfortabel en ontspannen bezoek aan Zweden bezorgen.

Verwarmde handschoenen

HeatPerformance® heeft diverse soorten verwarmde handschoenen in het assortiment. Afhankelijk van de omgevingstemperatuur en de activiteit die je gaat ondernemen kies je een handschoen die bij jou past. Wij lichten alvast de HeatPerformance® TITAN handschoenen voor je uit, ons krachtigste en kou bestendigste exemplaar. Deze stoere handschoen is aan de buitenkant volledig uitgevoerd in geitenleer, voor maximale isolatie en duurzaamheid. Zowel de vingers als de handrug worden met één druk op de knop voorzien van een weldadige warmte. De handschoenen worden aangestuurd door een krachtige 7.4 V – 2600 mAh lithium batterij, welke in 4 uur tijd weer volledig op te laden is. De bediening is heel eenvoudig. Op de manchet bevindt zich de aan/uit knop. Houd je deze knop enkele seconden ingedrukt, dan schakelt de handschoen aan in de hoogste stand. Voor het opwarmen van je handschoenen adviseren wij deze stand 5 tot 10 minuten te gebruiken. Daarna kun je overgaan tot de middelste of laagste stand. Afhankelijk van de omgevingstemperatuur en de stand waarin je de batterij zet zorgen deze handschoenen voor maar liefst 3 tot 9 uur warme handen.

HeatPerformance® verwarmde handschoenen TITAN. Prijs: 199,95.

Ga je voor wat minder extreem en kies je voor een stedentrip naar Stockholm, ook daar kunnen de
temperaturen in de winter soms flink dalen. Met de verwarmde handschoenen NATURE voor dames heb je niet alleen warme handen maar ook een mooie accessoire om je outfit te complementeren.

HeatPerformance® verwarmde handschoenen NATURE. Prijs: € 169,95.

Verwarmde sokken

Bij HeatPerformance® kun je 4 soorten verwarmde sokken vinden, van dunne verwarmde sokken – geschikt voor een strandwandeling in Oostende – tot de meest dikste en krachtigste sok: de HeatPerformance® POWER. Deze zachte, comfortabele sokken zijn uitstekend geschikt voor koude oorden en ski-trips. Uitgevoerd in een optimale materiaalmix van 80% acryl, 17% nylon en 3% elastaan, zorgen ze voor een sterke, sok die de warmte optimaal vasthoudt en het vocht naar buiten transporteert.
Het warmtesysteem bestaat uit soepele, dunne carbongeleiders die je niet voelt zitten tijdens het dragen.
Deze worden aangestuurd door een 7.4 V – 2600 mAh batterij. In de hoogste stand zijn je tenen binnen enkele minuten heerlijk warm, van daaruit wordt de rest van je voeten verwarmd. Na een oplaadbeurt kun je ongeveer 3 tot 9 uur genieten van warme voeten, afhankelijk of je de laagste, middelste of hoogste stand gebruikt en van de omgevingstemperatuur. Ideaal voor mensen die snel last hebben van koude voeten en zich hierdoor laten weerhouden om, ook de winter, te genieten van al het natuurschoon.

HeatPerformance® verwarmde sokken POWER: Prijs: € 139,95.

Verwarmde kleding

In tegenstelling tot België is in Zweden thermische onderkleding een vast onderdeel van de winterse
garderobe. Relatief nieuw is verwarmde onderkleding, waarbij een deel van het lichaam verwarmd wordt. Bij de HeatPerformance® verwarmde onderkleding zijn dit de bovenrug, onderrug, buik en knieën. Vandaaruit wordt de rest van het lichaam ook opgewarmd dan wel warm gehouden. Eenmaal opgeladen zorgen de 7.4 V – 2600 mAh lithium batterijen voor 2 tot 5 uur warmte. Ook heel fijn, de kleding kan op 30 °C (bij voorkeur de handwasstand) in de wasmachine gewassen worden.

HeatPerformance® verwarmde kleding. Prijs: € 219,95.

Nog steeds koud? Ook je gezicht kun je warm houden met de producten van HeatPerformance®. Daarvoor heb je de keuze uit een verwarmde muts of een verwarmde balaclava.

Zo ben je zeker dat je het heerlijk warm hebt tijdens je komende trips naar het prachtige Zweden!

In samenwerking met HeatPerformance.be