Bagel Street Café – bagels en fika

Posted in Malmö, Stockholm by

Ik was al de hele dag aan het ronddwalen op Södermalm toen mijn aandacht, door het hongergevoel aangewakkerd, naar een gezellig pand in de Hornsgatan ging. Het zag er tof uit en ik had honger. Bagel Street Café bleek de perfecte plek voor een snelle fika-stop!

Bagel Street Café (2)

Bagels of fika?

Ondanks de naam koos ik geen bagel maar ging ik voor een warme chocolademelk (het was tenslotte maart) en een kokosrotsje. Dat ik daar bestek bij kreeg vond ik wel verrassend. Het meisje achter de toonbank was erg vriendelijk en behulpzaam. Ook leuk: er is gratis wifi. Bagel Street Café is daardoor ook een goede plek als je even wil flexwerken.

Op de menukaart staan heel veel verschillende soorten bagels. Er zijn opties met vlees, kip, vis en ook de vegetariërs en vegans kunnen bij Bagel Street Café terecht. Ook is er een bagel van de maand waarvoor de bezoekers zelf suggesties kunnen doen. In de vestiging bij Hornstull kan je ook vegan bagels (4 soorten zelfs!) bestellen.

7 x Bagel Street Café in STHLM, 1x in Malmö

In Stockholm kan je verschillende vestigingen van Bagel Street Café vinden. Ik ging dus naar deze in Hornsgatan maar er zijn ondertussen al 7 vestigingen, verspreid over Stockholm. Ook in Malmö openden ze een Bagel Street Café. Het aanbod kan per vestiging iets anders zijn. Voor de openingsuren kijk je best even op hun website.

Bagel Street Café (1)

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like