Over Take me to Sweden

Over - About

Take me to Sweden is een inspirerende en informatieve (reis)gids over Zweden. Naast praktische informatie en de niet-te-missen bezienswaardigheden verrast Take me to Sweden ook met échte verborgen pareltjes en hotspots. De grote steden komen regelmatig aan bod maar af en toe trekken we ook de natuur in of ontdekken we kleinere stadjes.
Kwalitatieve content staat voorop. Enkel plekjes en hotspots die persoonlijk bezocht, ervaren of uitgetest werden, krijgen een plek op Take me to Sweden.

Meer Zweden? Volg dan zeker ook de Take me to Sweden-facebookpagina en de Take me to Sweden-Instagramaccount! Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes door je in te schrijven op de nieuwsbrief.

Over de auteur

Take me to Sweden is een online reisgids van Heidi Vandenbussche. Het is dé Belgische blog over Zweden. Het online magazine ontstond uit liefde voor Zweden en de Zweedse taal.

“Ik voel me helemaal thuis in Zweden, leerde de taal in drie maand en dompel me graag onder in de Zweedse cultuur. Zo vaak ik kan, plan ik een tripje richting noorden. Het begint al op de luchthaven: als ik mijn medepassagiers Zweeds hoor praten, verschijnt een grote glimlach op mijn gezicht! Na ettelijke reisjes naar Stockholm en de rest van Zweden, kreeg ik steeds vaker de stempel van Zwedenkenner. Op TAKE ME TO SWEDEN deel ik met veel plezier mijn kennis over en passie voor Zweden.”

Meer weten over Heidi? Neus dan eens rond op de lifestyle & travel blog Living by the Sea, Twitter of Instagram! Zweden komt daar uiteraard ook regelmatig aan bod 😉 Heidi is ook digital PR consultant en freelance schrijfster.

In de media

Take me to Sweden verschijnt af en toe in de media. Ik ben niet zo goed in het bijhouden van deze knipsels maar kan op vraag wel enkele artikels (o.a. KW en Mini Mag) doorsturen. Ook stond Take me to Sweden in het Blogboek!

Samenwerkingen en disclaimer

Alle inhoud op deze website (en eventuele afgeleiden) is met de grootste zorg en passie geschreven. Hier kruipen heel wat uurtjes in, veel meer dan je op het eerste zicht zou vermoeden. Ik doe mijn best om alle inhoud up-to-date te houden. Zie je toch een foutje of heb je een aanvulling, aarzel dan niet me te contacteren!

Verder wil ik graag ook transparant zijn naar mijn lezers toe: op Take me to Sweden komen geen advertorials. Wel sta ik open voor een brand ambassadorship. Elk artikel is volledig vrij en eerlijk geschreven. In sommige artikels kan je een affiliate link aantreffen. Ik raad enkel producten en diensten via affiliate aan waar ik 100% achter sta. Deze affiliate links hebben geen invloed op de authenticiteit van deze website maar zorgen ervoor dat deze website kan blijven bestaan. Als je als lezer via een affiliate link een bestelling plaatst of een service boekt, steun je Take me to Sweden (ik krijg er namelijk een kleine commissie op) terwijl het je zelf geen cent meer kost!

Heel wat artikels ontstaan op eigen initiatief, soms ga ik in op persreizen. Staat onderaan het artikel de vermelding ‘met dank aan’ dan betekent dit dat het artikel geschreven kon worden dankzij (gedeeltelijke) facilitatie van de betreffende (toeristische) organisatie. Bij het verwerken van de info en het schrijven van het artikel is de journalistieke vrijheid en een journalistieke reflex prioritair.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben over deze werkwijze ivm samenwerkingen of een samenwerkingsvoorstel hebben dat past binnen de filosofie van Take me to Sweden, stuur me dan zeker een berichtje!

Contact

Fan mail? Een vraag? Get in touch! Vul dit formulier in en ik probeer zo snel mogelijk te antwoorden.
Wil je je inschrijven op de Take me to Sweden newsletter, dan kan dit via deze link.